Aaron D. met ...

1.)  AARON D-LICIOUS ON TOUR

Avondvullend concept (middag of avond, maximaal 4 uur) met diverse artiesten / acts, inclusief professioneel geluid- en lichtshow met DJ. Geschikt voor ieder evenement of feest. Ook voor uw bruiloft of 50ste verjaardag.

In overleg stelt U uw eigen show samen, uw eigen programma naar wens. Ons bestand biedt een keur aan diversiteit. Van zangers, zangeressen, danseressen, tot aan paaldansacts- of workshop, een drag queen of travestiet. U kunt het zo gek niet bedenken. Er is veel mogelijk.

U kunt onder andere kiezen uit:
Kids: KonFetTi, 4KidzProject
Dance / pop / top40 / 80's covers: Aaron D., Jill Helena, LiKe
Komisch: De Jantina's, Samantha Flowers
Travestie: Strangee
NL-talig / feest: John Hospel, Duo NL, Glenn van Dooren
PaaldansWorkshop: Yvonne van Loon

Professioneel licht & geluid met allround DJ maakt het geheel compleet.
En ... het allerbelangrijkste: gezelligheid, sfeer en een hoog feestgehalte zijn gegarandeerd.

Prijsindicatie: vanaf 1500 Euro excl. 6% BTW (incl. licht & geluid)

Bel ons of stuur een bericht om de mogelijkheden geheel vrijblijvend met ons door te nemen.

Boekingen: info@AaronD.nl / +31(0)6 29 417 033
======

2.)  AARON D. > tape act

Zanger AARON D. brengt naast eigen werk ook aanstekelijke 80's covers in een opzwepend nieuw jasje. Denk aan Gold (Spandau Ballet), Don't You Forget About me (Simple Minds), I'm Not In Love (10CC), en Do You Really Want To Hurt Me (Culture Club). Optreden a 30 minuten. Zowel solo als met dance act te boeken. Geschikt voor elk feest of evenement. Informeer ook naar de unieke kindershow. Zie hiervoor ook 4Kidz Project.

Prijsindicatie: vanaf 250 Euro excl. 6% BTW (excl. licht & geluid)
Boekingen: info@AaronD.nl / +31(0)6 29 417 033
======

3.)  AARON D. 'Crazy XL Show' > tape act

Gelinkt aan de singles 'You Spin Me Round', 'Too Many Broken Hearts', en 'Always On My Mind' is de 'Crazy XL Show' ontstaan: een extravagante gayminded show waarin 30 minuten lang de bekendste gayhits aan bod komen, op humoristische wijze gebracht in over-de-top outfits. Denk aan o.a. 'Like A Virgin', 'Lick It' en 'I'm Too Sexy'. Dit betreft een driekoppige formatie bestaande uit danseres Yvonne, danser Jens, en zanger / entertainer Aaron.

Prijsindicatie: 895 Euro excl. 6% BTW (incl. geluid)
Boekingen: info@AaronD.nl / +31(0)6 29 417 033
======

4.)  AARON D. > presentator

Ook is Aaron inzetbaar als presentator of gastheer van uw bedrijfsfeest, modeshow, evenement of juist als verbale steun en toeverlaat op uw bruiloft. Hij leeft zich ten alle tijden geheel in en voelt zich volledig betrokken. Met AARON D. als presentator staan de puntjes tot in de details op de i.

Prijsindicatie: vanaf 250 Euro excl. 6% BTW
Boekingen: info@AaronD.nl / +31(0)6 29 417 033
======

5.)  KonFetTi > Aaron & Leonie

Dit vrolijke duo bestaat uit Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem. KonFetTi maakt kleurrijke kidspop.
Het duo start in 2011 en brengt diverse singles op demarkt, te weten: ‘Konfetti Barst Los!’, ’24-7-365′, 'Ik Blaas Een Kusje', en 'Zomer' (ft. Maurits). Keer op keer vrolijke songs welke iedereen in no-time meezingt.  De videoclips zijn te zien op TV-Oranje en op YouTube. KonFetTi heeft al diverse tv-optredens op haar naam staan (waaronder een optreden bij Toppers van Oranje), een radio-tour en vele optredens op de meest uiteenlopende kleine- en grote events in het land.

Een optreden van dit hilarische duo betekent 45 minuten lang vermaak met veel interactie en een hoog feestgehalte. Het publiek zal razend enthousiast achterblijven.

Prijsindicatie: vanaf 995 Euro excl. 6% BTW (incl. geluid)
Boekingen: ITB Entertainment Group
======