Talent Nights

Ook organiseert AARON D. talentenjachten bij diverse horecagelegenheden in de regio Eindhoven waarbij hij tevens plaatsneemt achter de jurytafel. Hoofddoel is om aanstormend talent een podium te bieden. Met alle ervaring die AARON al die jaren heeft opgedaan in de muziek- en entertainment branche wil hij graag 'beginners' helpen.

Zo passeerden de afgelopen 10 jaar al vele talentenconcepten de revue, te weten: Song Talents Of Europe in Valkenswaard, StarTalent in (dorp) Zeeland, Singing Stars TalentBattle in Helmond, Wildeman Zoekt The Voice in Eindhoven, en 0492 Zoekt The Voice / De Beste Feestzangers in Helmond.

Bij deze talentenjachten zijn diverse prijzen te winnen waaronder een professionele studio-ervaring of zelfs een eigen single-release.

Daarnaast zijn ook kleinere prijzen te winnen zoals tegoedbonnen en zangworkshops. Deelname is altijd zinvol: het is tevens een goede leerschool, je wordt altijd persoonlijk begeleid, en je gaat met goede feedback en opbouwende tips naar huis.

Geef je gauw GRATIS op voor deze talentenjachten, en wie weet is dit jouw eerste stap richting een succesvol bestaan als professioneel artiest(e).

Laatste info: momenteel zijn er geen talentenjachten (in de planning).